2022-04-11 07:40:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Hátrányból most előnyt kovácsolhatsz

Napi horoszkóp április 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint nagyon elemedben vagy, köszönhetően a Kos jegyében járó Napnak. Érdemes most gyorsan előhozakodni a tervekkel, elképzelésekkel, most váratlan követőkre találhatsz.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr ma belép a jegyedbe, és ez hirtelen alaposan megkutyulja a szálakat. Nyugalomra törekvő lényed most nagy kihívásoknak van kitéve: váratlan események zökkentenek ki a harmóniából. Hidd el, hogy a vége a lehető legjobb lesz, és aztán beáll az eseményekben egy tempó, ami neked a legjobb.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Munkás napra számíthatsz, de jókedved nem hagy el, örömödet leled abban, amit csinálsz, és a szívedet-lelkedet is beleadod. Amit most elkezdesz, az egészen biztosan kiemelkedően sikeres leszel! A kapkodást kerüld, ez az egyetlen, amire figyelned kellene.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr ma belép a Bikába. Lassíts le, és gondolj át mindent kétszer. Csak óvatosan a hirtelen felindulásból elküldött üzenetekkel! A Bika lassú és makacs, de tud indulatos is lenni, ha felbosszantják.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Hátrányból most előnyt kovácsolhatsz, ha pénzügyi helyzetedet szeretnéd javítani. Váratlan fordulat közeleg, talán lakásváltozás. De ha a környezeted nem is változna, lelkedben akkor is új utakra térsz.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Még téged is ki lehet hozni a sodrodból, pedig te aztán igazán a kiegyensúlyozottság szobra volnál. Néha kicsit kiabálhatnál: sajnos van, akire csak az hat, és ismét sajnos, de ma van is valaki, aki igazán kiérdemli...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A barátság, önmegvalósítás most nagyon fontos életedben, s ha valamilyen hobbira találsz, az a továbbiakban meghatározhatja sorsodat. Új ismeretségek, barátok jelenhetnek meg ma a színen.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Merkúr a Bika jegyébe lép, ami neked nagyon kedvez! A Bika lassúsága, pozitív hangoltsága segít neked is abban, hogy harmóniára lelj. Nyugodtabb időszakot jelez ez neked, ami ma veszi kezdetét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Aktív, pörgős időszakodat éled, és sikeres is vagy, sok babért learathatsz, sok kapcsolatot építhetsz. Sütkérezz a sikerben, és legyél nyugodtan egy kicsit szerénytelen. Ha te nem hívod fel a figyelmet az erényeidre, akkor senki sem fogja!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Merkúr ma belép a Bikába. Ha valaki túlzottan vehemensen viselkedik veled szemben, azért még nem biztos, hogy az ellenséged. Sőt, valószínűbb, hogy a szeretetedre vágyik. Csak ilyen furcsán fejezi ki magát.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha nem akarsz túl sok ellenséget magadnak, akkor a mai napon fogalmazz sokkal burkoltabban, mint az utóbbi időben tetted. Ma ugyanis olyasvalakivel akaszthatod össze a bajszodat, akit jó lenne nem az ellenségeid sorában tudni...


Halak: II. 19. - III. 20.

A jelek szerint végre pénz állhat a házhoz. Ez azonban még nem elég, csupán arra, hogy további lehetőségek után kutass. Ne szegje kedvedet az se, ha olyat kell ideiglenesen elfogadnod, ami nem neked való. Hamarosan tovább léphetsz azon a helyen.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: